Китайската лунна Нова година

Годината на металния плъх, според Китайския календар, започва днес и се очертава да бъде година на ново начало! Нови възможности, любов и пари. Определено ще бъде успешна! Годината ще завърши на 11 февруари 2021 г.

Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и поради тази причина този период се счита за година на ново начало и обновяване.

Годината на Металния Плъх ще бъде силна, просперираща и щастлива за всички. Всеки ще покаже решителност по отношение на своите цели, стремежи и дори своите хобита. Това е страхотна година за нови идеи, нова работа и развитие.

Плъхът е смятан за символ на богатсво в китайската култура, а омъжените жени и техните съпрузи, се молели на животното за поколение, тъй като плъховете се размножават бързо. През 2020-та бъдете смели и следвайте мечтите си с решителност – само така ще се овенчаете с успех. Що се отнася до любовта и отношенията с любимите хора, първата половина от годината на плъха ще бъде далеч по-спокойна от 2019 г., но внимавайте през втората, когато могат да възникнат ситуации, в които доверието ви да бъде изпитано. Всички ще се радват на отлично здраве през тази година, но само, ако не позволяват на умората да ги застигне напълно. Хората, които мислят да инвестират в имущество или в определен бизнес, ще имат шанса да просперират, стига да не се съмняват в късмета си, иначе той ще им обърне гръб. Китайската нова година винаги е празнувана от цялото семейство и е повод за радост и усмивки.

Годината на Плъха ще ни донесе творческа енергия, енергия, която може да се прояви чрез изпълнение на много неща, които желаете в живота си. Ще имате сигурността, че всичко е възможно, че сте създателят на собствения си живот и че имате силата да бъдете този, който искате да бъдете.

Ако предишната Година на прасето беше подходяща за довършване на стари неща, то Годината на металния плъх е време за ново начало. Изхождайки от характера на мишките изобщо, можем да кажем, че това няма да е година на единаците, а на колективните играчи. По-добри шансове за успех ще имат хората, които получават подкрепата на семейството и приятелите си или имат единомишленици в работата си. Не е добра идея да се затворите в себе си, да се самоанализирате, да се вглъбявате в мислите си.

Годината на металния плъх е много подходяща за смяна на жилището. Благоприятни са всякакви премествания, дали ще е в нов дом, в друг град или друга държава, няма значение, важно е движението. Може да са екскурзии, пътувания, командировки или просто разходки в парка.

В работата или бизнеса е добре да сте активни, решителни и смели. Може да започнете нов проект, нов бизнес. Не чакайте да ви забележат и да оценят качествата ви. Действайте, презентирайте се, придвижвайте своите проекти, налагайте идеите си. И за нищо на света не се отказвайте. Не позволявайте на евентуални неуспехи и трудности да ви отклонят от пътя. Пробвайте отново и отново, упоритостта ви ще бъде възнаградена.

Общувайте. Дори и да сте по-затворен човек, опитайте да излезете от зоната си на комфорт, бъдете по-често сред хора, разговаряйте. Добре е да имате точен план за годината. Доверете се на интуицията си, това което ви идва от вътре, трябва да стане ваша пътеводна светлина, последвайте своето вдъхновение.

И така, най-важният съвет за Годината на металния плъх: Избягвайте откритите сблъсъци, проявявайте във всичко повече тактичност и дипломатичност. Бъдете активни, използвайте натрупаните през годините знания и умения, внедрете ги в работата си. Общуването и движението са ключът към успеха във всичко, не само в работата, но и в романтичните отношения. Именно хората ще бъдат мостът към това, към което се стремите.

error: Content is protected !!