Ако вирусът ни атакува, как да си помогнем сами!

Всички трябва да знаем какво да правим. ако случайнос е разболеем, както и да спазваме превантивни мерки, защото здравето ви и това на най- близките ви хора е най- важно.

1.Спираме да се храним две денонощия. Когато се храним 80 процента от имунитета отива за неутрализиране токсините от храната.

Когато гладуваме 100 процента от имунитета ни отива за битка с вируса.

2.Ако вдигнем висока температура, но не по висока от 39.5 градуса, в никакъв случай не вземайте медикаменти да я смъкнете. /свържете се с личния си лекар/

3.Пийте чай от лайка и липа.

4.Всеки ден пийте сока на 2, 3 лимона с 2 чаени лъжички мед. Изолирайте се в къщи на топло и пестете енергията си. Не се натоварвайте физически.

5.Сутрин и вечер пийте по 30 до 40 капки спиртен извлек на прополис. Прополисът помага на имунитета, като убива доста вредни патогени.

6. Вечер преди лягане пийте от една до десет капки кислородна вода. Започнете от една капка и увеличавайте дозата докато стигнете 10 капки.

7. Пийте вода с високо рН.

8.Три пъти на ден си слагайте под езика по една чаена лъжичка сода бикарбонат и я задръжте в устата 3 минути, след което си изплакнете устата. Содата прониква чрез слюнчестите жлези и алкализира лимфата.

Вирусите не виреят в алкална среда. Содата и лимоновият сок ще Ви помогнат да си алкализирате организма.

Измивайте зъбите си със сода бикарбонат. Не ползвайте флуорни пасти.

9. Общото количество чай, вода и лимонов сок не трябва да е по малко от 3 литра на денонощие. Пийте течностите топли, с температура, близка до телесната.

10. Ако до четири, пет денонощия температурата не изчезне, означава че вече имате бактериална инфекция и сте за болнично лечение с антибиотици. Ако спазите горните девет правила до това няма да се стигне. Бъдете уверени.

11.След гладуването от две три денонощия температурата трябва да изчезне. Започнете да се храните с настъргани моркови и елда без масло и с малко сол. Продължавайте да пиете сок от лимони, чай от лайка, кислородна вода и гаргара със сода.

ЗАПОМНЕТЕ! Имунитетът пада:

1. Когато преяждате.

2.Когато се простудите.

3. Когато препиете с алкохол.

4. Когато не си проветрявате помещенията, т.е. липса на достатъчно кислород.

5. Когато Ви обгазяват с промишлени отрови.

6. Когато ядете сладкиши и захарни изделия.

7. Когато пиете киселинни напитки, като бира и безалкохолни.

8. Когато се храните с киселинни и консервирани храни.

9.След излизане от вкъщи, като се приберете е препоръчително да се събуете пред входната врата, дрехите и обувките в чувал и на терасата за 24 часа, после веднага в банята, НЕ внасяйте в никакъв случай дрехите в домът си!

10.Веднага след това – от 30 до 50 мл. ракия на ден алкализирват организма, над 50 мл. го окисляват. Така че не прекалявайте с алкохола.

ЗАЩИТА ОТ КОРОНАВИРУСА И ДРУГИ ГРИПНИ ВИРУСИ

Освен маска , ръкавици и очила, което не е достатъчно ефективно, най добре е сутрин и вечер да направите следното:

Две чаени лъжички кислородна вода разтваряте в 200 мл. чаша с топла вода. Наливате си в ръката и смъркате през носът няколко пъти, за да мине в носоглъдката. Гаргарате се няколко пъти. След 10 минути, разтваряте две чаени лъжички сода бикарбонат в 200 мл. затоплена вода и правите същата процедура.

Дори да сте вдишвали вируси през деня с тази процедура ги умъртвявате в слизестата тъкан на носоглътката и не им позволявате да влизат в белият дроб. Дишайте само през носът си! Ако коронавирусът Ви порази носоглътката, правете горните процедури по три четири пъти в денонощието.“

Източник: Happiness magnet

error: Content is protected !!