Седем КПП-та във Видин

Соня Мачорска

Областна дирекция на МВР-Видин е предприела необходимите действия в изпълнение на заповед РД- 01-143 от 21.03.2020 г. на министъра на здравеопазването, съобщават от Пресцентъра на Дирекцията.

Седем са контролно-пропускателните входно-изходни точки на областния град. Мобилни полицейски екипи обслужват ситуираните там КПП-та, за да бъдат ограничени безцелни пътувания и придвижвания. Действията на областната дирекция са съгласувани с Гранична дирекция“Наци онална полиция“ – МВР.

Напомняме, че видински полицаи продължават да осъществяват конвой на колони от товарни автомобили, влизащи в страна ни през ГКПП Дунав мост Видин-Калафат, да изпълняват ежедневни ангажименти по опазване на обществения ред и обслужване на настъпили произшествия, като и да се грижат за реда по време на въведеното извънредно положение.

За пореден път апелираме към всички – преустановете посещенията в паркове, градски градини, спорни и детски площадки, беседки и обществени места. Молим за дисциплинираност и подкрепа. Нека бъдем отговорни към своето и здравето на всички останали хора.

error: Content is protected !!