Заловени купувачи на гласове в Арчар и „Нов път“ във Видин

Две досъдебни производства са образувани в хода на проведена специализирана операция за превенция и противодействие на престъпленията срещу политическите права на гражданите, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Полицейските действия били предприети на 4 ноември след прецизен анализ на постъпила оперативна информация.

Служители на РУ-Видин извършили претърсване на частен адрес в село Арчар, собственост на местен жител, и в ползвания от него лек автомобил. Разследващите иззели тетрадки с изписани имена на лица и парични суми срещу тях, 15000 лева и златни накити.

По същото време било извършено претърсване в хранителен магазин във видинския кв.“Нов път“. Оттам разследващите иззели тефтери с изписани имена на лица и парични суми срещу тях, и 1035 лева. В частен дом на същата улица криминалисти установили и иззели тетрадка с имена и суми срещу тях, кутии с тютюневи изделия без бандерол и 137 тениски и суичъри, брандирани с лого на известни търговски марки.

Предстои доклад на материалите в прокуратурата. Работата на разследващите екипи продължава в рамките на образуваните по описа на РУ-Видин две досъдебни производства.

На 4 ноември полицейски и митнически инспектори предприели съвместни проверки по линия „Акцизи“. В частен имот във Видин установили 405 литра алкохол без бандерол. Митническите инспектори иззели нередовната акцизна стока. По случая в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“- ОДМВР-Видин е заведена преписка.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!