Полицейският бюлетин

23-годишен от Белоградчик е бил задържан в полицейския арест за притежание на наркотици. При извършено претърсване в обитавана от мъжа къща в градчето, криминалисти открили и иззели полиетиленов плик с 2,83 грама зелена суха листна маса. При полевия наркотест тревата реагирала на канабис. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 5 ноември, около 19.20 часа, в с. Дреновец полицейски служители засекли лек автомобил „Опел Вектра“ без поставени регистрационни табели. Колата шофирал 22-годишен местен жител. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 5 ноември, в условията на неотложност, полицейски служители извършили претърсване в частен имот в с. Капитановци. Там намерили и иззели 144 литра алкохол без бандерол в туби и шишета с различна вместимост. По случая в ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

На 5 ноември при извършена проверка в частен имот в с. Тошевци полицаи установили три кубика дърва без контролна горска марка и без документи за произход. Изяснено било, че ден по-рано стопанката е закупила дървата от 28-годишен местен жител. Служителите на реда установили мъжа и му съставили два акта по Закона за горите. По случая в РУ-Кула е заведена преписка.

На 5 ноември, след получен сигнал в 19.54 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци в пластмасов контейнер за смет пред жилищен блок в к-с „Георги Бенковски“. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили контейнера, спасени били паркираните до него две леки коли.

На 6 ноември, след получен сигнал в 9.42 часа, два екипа на РСПБЗН-Видин гасили пожар в къща в Майор Узуново. Причината – късо съединение. Пламъците унищожили мебели, бяла, черна и компютърна техника. Къщата била спасена.

Същия ден огнеборците гасили запалена суха трева в покрайнините на Брегово (в посока Ракитница). При пожара няма нанесени материални щети.

На 7 ноември екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци на площ от 50 кв м в к-с „Гео Милев“ в града. При пожара няма нанесени материални щети.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!