Доста шарен полицейски бюлетин

В хода на полицейските действия са образувани четири досъдебни производства за престъпления срещу политическите права на гражданите, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 10 ноември, след анализ на постъпила в РУ-Видин оперативна информация, в условията на неотложност криминалисти извършили претърсвания в три населени места – на частни адреси и в търговски обект.

От домовете на 41-годишен във Видин и 52-годишен в Брегово, и от магазин на 56-годишен в Ново село, разследващите иззели тетрадки и тефтер с имена на лица и изписани парични суми срещу тях. Мъжете са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата на разследващите екипи по случаите продължава в рамките на образуваните по описа на районното управление три досъдебни производства по чл.167, ал.3 от Наказателния кодекс.

След сигнал за купуване на гласове във връзка с предстоящите избори служители на РУ-Белоградчик извършили претърсване в частен дом в с. Горни Лом. Оттам по надлежния ред иззели сумата от 1500 лева (банкноти с номинал 50 и 100 лева). Работата по случая продължава, а по описа на районното управление е образувано досъдебно производство по чл.167, ал.3 от Наказателния кодекс.

34-годишен видинчанин – заподозрян в извършено престъпление по чл.216 от Наказателния кодекс, е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. На 10 ноември постъпил сигнал за счупени стъкла на хранителен магазин и на два леки автомобила на ул. „Стара планина“ във Видин. При огледа на местопроизшествието разследващите констатирали четири счупени стъкла от прозорци и стъкло на витрина на търговски обект, както и счупени стъкла на две леки коли – „Форд“, собственост на мъж от с. Гъмзово и „Киа“, собственост на видинчанин. В хода на проведените незабавни оперативно – издирвателни действия служителите на реда задържали по случая местен жител. Разследването продължава, образувано е досъдебно производство.

22-годишен от Бело поле, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 10 ноември в с. Ружинци униформени спрели за проверка „Ауди“. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 2.29 промила. По случая в РУ-Белоградчик е образувано бързо производство.

Криминалисти от РУ-Белоградчик разследват кражба на четири тона слънчогледови семки от сграда на зърнобаза в с. Гара Орешец. Престъпното посегателство било осъществено във времето от 1 октомври до 10 ноември. Неизвестни към момента лица разрушили тухлен зид и проникнали в помещението. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!