Полицейският бюлетин за отминалите празнични дни

На 24 декември, около 20.30 часа, на бул. „Панония“ в областния град полицейски служители проверили лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 60-годишен видинчанин. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 2,07 промила. Мъжът отказал кръвна проба и бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 27 декември, около 00.20 часа, в с. Тополовец полицейски служители спрели за проверка мотопед без регистрационни табели, управляван от неправоспособен 28-годишен жител на с. Ружинци. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 3,20 промила. Мъжът отказал кръвна проба и бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая в РУ-Белоградчик е образувано бързо производство.

На 25 декември в РУ-Белоградчик постъпил сигнал за счупени стъкла на къща в с. Воднянци и счупено предно панорамно стъкло на лек автомобил „Фолксваген Голф“, паркиран в двора на имота. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. В хода на предприетите оперативно-издирвателни действия по случая били задържани двама местни жители – на 31 и 36 години, заподозрени за извършеното деяние. Работата на разследващите продължава, образувано е досъдебно производство по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

На 24 декември, след получен сигнал в 13.13 часа, три екипа на РСПБЗН-Видин потушили пожар в частен имот в с. Майор Узуново. Огънят унищожил 300 кв м от сграда, дървообработващи машини, мебели, домашно имущество, бяла, черна и компютърна техника. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Спасени били близките пет сгради.

На 28 декември, след получен сигнал в 17.45 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци в контейнери за смет на ул. „Княз Борис I“ в областния град. Пламъците унищожили пет пластмасови контейнера.

На 29 декември, след получен сигнал в 2.45 часа, екип на РСПБЗН-Видин е потушил пожар в къща в гр. Дунавци. Огънят унищожил мебели, домашно имущество, бяла, черна и компютърна техника. Причината – късо съединение. Жилищната сграда била спасена.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!