Задържани трима от Полицията

Трима мъже, шофирали след употреба на алкохол, били задържани в полицейския арест за срок до 24 часа, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

На 18 февруари около 21.50 часа в Макреш полицаи проверили лек автомобил „Шкода Фабия“, шофиран от 20-годишен жител на селото. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1,32 промила. Мъжът дал и кръвна проба за изследване. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

На 19 февруари, около 21.05 часа, на главен път Е-79 (в посока от пътен възел Ново село към ГКПП Дунав мост-2) полицейски служители проверили влекач „Мерцедес“, шофиран от 42-годишен мъж от с. Каблешково, обл. Добрич. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 2,30 промила. Мъжът отказал да даде кръвна проба в ЦСМП. По случая е образувано бързо производство.

На 20 февруари, около 00.46 часа, на ул. „Гео Милев“ в областния град полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Венто“, управляван от 33-годишен мъж от Ново село. При тестване с дрегер пробата на шофьора отчела наличие на алкохол 2,45 промила. Мъжът отказал да даде кръвна проба в ЦСМП. По случая е образувано бързо производство.

На 19 февруари около 23.30 часа на ул. „Стара планина“ в областния град полицейски служители засекли лек автомобил „Фолксваген Голф“ без поставени регистрационни табели. Колата шофирал 19-годишен от Ново село. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 18 февруари полицейски служители от РУ-Кула извършили проверки на три адреса в Старопатица и на един адрес в Тошевци. В дворовете установили общо 15 кубика дърва, за които стопаните не представили превозен билет. За констатираните нарушения униформените съставили актове по Закона за горите. По случаите са заведени четири преписки по чл.235 от Наказателния кодекс.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!