Амфетамини, източено гориво от ТИР в Медовница, пожари

34-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на наркотици, е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 25 февруари, около 14.05 часа, на бул. „Панония“ в областния град служителите на реда спрели за проверка „Сеат“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на амфетамин. Мъжът отказал кръвна проба. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство.

На 25 февруари, около 20.25 часа, на бул. „Панония“ в областния град полицаи спрели за проверка лек автомобил „Ауди“ с видинска регистрация. Колата шофирал 26-годишен местен жител. В жабката на превозното средство служителите на реда открили шише с бели хапчета, реагирали на амфетамин при полеви наркотест. Мъжът е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Работата по случая продължава, в РУ-Видин е образувана предварителна проверка по чл.354а от Наказателния кодекс.

На 26 февруари неизвестно лице е източило около 150 литра дизелово гориво от резервоар на влекач „ДАФ“ с прикачено ремарке, паркиран на ул. „Първа“ в с. Медовница. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. По случая работи РУ-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

На 25 февруари огнеборците реагирали на шест сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в Димово и Извор, в землищата на селата Градец, Балей и Делейна, и запален комин на жилищен блок в к-с „Химик“ в областния град.

На 26 февруари огнеборците реагирали на четири сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в Брегово и в землището на Градец, и запалени отпадъци на ул. „Цар Асен I“ в областния град.

На 27 февруари, след получен сигнал в 14.26 часа, екип на РСПБЗН-Белоградчик е потушил пожар в стая на къща в с. Дъбравка. Причината – неизправност в коминно тяло. Пламъците унищожили врати, прозорци и домашно имущество. Спасени били близките две сгради. Същия ден огнеборците реагирали и на два сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалено стърнище в землището на Видин и запален комин на къща в Кула.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!