Тийнейджърка откраднала кола в Антимово, а друга обърнала автомобила по таван

На 8 април в 16.39 часа на тел.112 постъпил сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „Ауди“ с видинска регистрация. Колата била паркирана пред читалището в Антимово – отключена, с ключ в контакта. В хода на проведените незабавни оператвино-издирвателни действия криминалисти установили, че превозното средство било отнето от непълнолетна жителка на селото, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. 16-годишната седнала зад волана и потеглила в посока Кутово. По пътя между двете села претърпяла ПТП, с което причинила на автомобила тотална щета. Момичето не е пострадало, а в ЦСМП отказало да даде кръвна проба за наличие на алкохол и наркотици. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 8 април по пътя между селата Мали Дреновец и Арчар 53-годишен от Арчар е управлявал лек автомобил „Опел Вектра“ с регистрационни табели, издадени за друго МПС. По случая е образувано бързо производство.

На 9 април около 22.30 часа в дома на 23-годишен в с. Гара Орешец възникнал спор между двама местни жители. Единият от тях – 17-годишен произвел изстрел с газов пистолет и ранил в ръката своя 31-годишен опонент. Пострадалият бил транспортиран в МБАЛ-Видин, там медиците констатирали охлузна рана на ръката, обработили я и освободили мъжа за домашно лечение. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. С протокол разследващите иззели нерегистриран по надлежния ред газов пистолет „Екол“ и осем патрона. По случая с полицейска мярка за срок до 24 часа били задържани непълнолетното момче и 43-годишния му баща, който също присъствал на мястото. Разследването по случая продължава, в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 10 април в 1.30 часа в РУ-Кула постъпил сигнал от жителка на градчето за счупени предно и задно панорамни стъкла на лек автомобил „Форд Мондео“ с видинска регистрация. Колата била паркирана на улицата пред дома на жената. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

На 10 април в 10.47 часа на тел.112 постъпил сигнал за катастрофа, възникнала на около 1 километър след видинската свободна безмитна зона в посока Дунав мост-2. 18-годишна видинчанка, шофирайки с несъобразена скорост лек автомобил „Мерцедес“, на прав участък изгубила контрол над управлението. Колата излязла вдясно от пътя, преобърнала се през таван, върнала се на пътното платно и спряла на банкета вляво от пътя. Водачката (категория В, със 17 дни стаж) – с фрактура на ръката, е насочена за лечение в столична болница. Пробите й с технически средства за наличие на алкохол и наркотици били отрицателни. На пътниците от превозното средство – двама мъже на 24 и 32 години, и 18-годишна девойка, е оказана медицинска помощ. И тримата били без сериозни наранявания. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!