Астроложката Силва Дончева за България

„Имаше въпрос, какво да правим с планетата Плутон, която от 3 години е над върха на хороскопа на България и ще влияе още 30 години на нашата политика и обществена организация? Това ще са тежки метаморфози, но ние трябва да избираме посоката, на живота или смъртта, защото той е и двете, началото и края, края и началото.

1.Плутон управлява растителния свят – горите на България, те са извор на живот, сеченето е смърт, смърт за много хора, които плащат затова. Обратното саденето на гори, грижата за тях, както и отглеждането на плодни дръвчета е живот, раждането на повече деца.

2. Плутон е чистотата на изворите, на реките, на морето. Замърсяването е смърт, смърт на много хора. Почистването е живот, възраждане и обновяване на нацията.

3.Плутон е производството на смърт – производство и продажба на оръжие. Това е смърт и тежка карма за всички участници, но и за народа, заплаща се поколения напред. Разоръжаването е живот, благословията на Бог.

4. Плутон е търговия с отрови, със замърсители на природата, с производството на вредни продукти за човека. Био и еко дейностите са живот, обратното е смърт.

5. Плутон е медицината, която носи смърт във вид на биологични оръжия, опити върху генома, генетични манипулации, генетична промяна на растения и животни, тунинговани вируси, бактерии и гъбички. Това е смърт за човечеството. Обратното е живот.

6.Плутон е символ на плутокрацията, на финансово-банковия спекулативен капитал, който носи смърт чрез измами, подмолни и мафиотски схеми, чрез ограбването на хората и държави. Заниманието с това е смърт, обратното е живот.

7.Плутон е символ на службите, на разузнавателните централи, които раждат смърт, като произвеждат предатели, измамници, медийни манипулатори, масови психолози и аналитици за въздействие върху тълпите, агенти, създават схеми за корупция, подвеждане и тотална заблуда на хората. Сътрудничеството с тях е смърт.

8.Плутон е и свръхматериализъм и безбожие, но същевременно е и думите на Свети Йоан Богослов, които носят живот в Евангелие на Йоан и в Откровението.

Човек може да избира, ние като българи също; високата или ниската октава, живот или смърт. Плутон е помощ за умиращите, грижа за терминално болните, почит към предците, защита на бедните, болните и унижените, подкрепа на загубилите близки хора, спазването на закона Божий.“

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!