Наркотици и пожари

28-годишен от с. Бойница, шофирал лек автомобил след употреба на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 14 май, на ул. „Железничарска“ в областния град, служителите на реда проверели „Дачия Сандеро“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на канабис. Мъжът отказал кръвна проба за медицинско изследване. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

На 14 май в близост до Новоселци полицейски служители засекли мотопед без регистрационни табели. Превозното средство управлявал 23-годишен мъж. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство.

На 13 май, след получен сигнал в 16.34 часа, три екипа на РСПБЗН-Видин гасили запалени отпадъци в двора на депо за вторични суровини в западната промишлена зона на областния град. Спасени били три сгради.

На 14 май огнеборците реагирали на четири сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в близост до стария гробищен парк на Видин, в Новоселци, Бранковци и в землището на Ново село. След сигнал за необходимост от оказване на техническа помощ, постъпил в 18.40 часа, екип е отстранил дърво, паднало на ул. „Дунавска“ в областния град.

На 15 май, след получен сигнал в 5.35 часа, два екипа на РСПБЗН-Видин потушили пожар в необитаема дървена постройка в с. Гомотарци. Пламъците унищожили постройката, два кубика дърва за огрев и електрожен.

Същия ден огнеборците реагирали и на четири сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви във Видин и Гара Орешец, и в землищата на Чичил и Ново село.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!