Кражби на яре, ток, акумулаторни батерии, пожари

48-годишен, криминално проявен жител на Подгоре е бил задържан в полицейския арест за кражба на яре от частен имот в селото, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Сигналът за посегателството постъпил на тел.112 в 11.30 часа на 27 май. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия полицейски служители установили и задържали автора на деянието. По случая в районното управление е заведена преписка.

41-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на наркотични вещества, е бил задържан в полицейския арест. На 28 май, на бул. „Панония“, униформени проверили „Ауди“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на канабис, амфетамин, бензодиазепини и метадон. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство.

36-годишен видинчанин, управлявал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест. На 30 май, около 2.50 часа, на ул. „Цар Симеон Велики“ в областния град полицейски служители проверили лек автомобил „Мерцедес“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1,61 промила. Мъжът отказал кръвна проба. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство.

50-годишен видинчанин е бил задържан в полицейския арест за кражба на акумулаторна батерия. Посегателството било извършено от паркиран в областния град лек автомобил. По случая в РУ-Видин е заведена преписка.

На 27 май, при извършена проверка на частен адрес в Новоселци, служители на електроразпределителното дружество констатирали неправомерно присъединяване към ел.преносната мрежа и създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 27 май, след получен сигнал в 16.16 часа екип на РСПБЗН-Видин е потушил пожар в житен масив в землището на с. Бела Рада. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили 50 декара пшеница, спасени били 150 декара от същата култура. Същия ден огнеборците гасили запалени сухи треви в близост до житен блок до разклона за с. Рупци. При пожара няма нанесени материални щети.

На 28 май, след получен сигнал в 14.36 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци в пластмасов контейнер за смет на бул. „Панония“ в областния град. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили контейнера, спасени били паркираните в близост две леки коли.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!