Катастрофа, наркотици, тютюн и пожари

На 13 юни, около 11 часа на ул. „Княз Александър Батенберг“ в областния град, 19-годишен от гр. Кула – водач на „Мерцедес Спринтер“, при движение на заден ход е ударил 51-годишна видинчанка. Тя била транспортирана в ЦСМП, там медиците констатирали фрактура. Тестовете за наличие на алкохол и наркотици на шофьора и жената са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

49 кг нарязан тютюн без бандерол са иззели служители на РУ-Белоградчик. Вчера, в условията на неотложност, криминалисти извършили претърсване на частен адрес в с. Карбинци. Там открили пет чувала с нередовна акцизна стока. 48-годишната обитателка на имота е задържана в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая в районното управление е образувано досъдебно производство по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

56-годишен от Ново село, шофирал лек автомобил след употреба на наркотици, е бил задържан в полицейския арест. На 13 юни, на ул. „Незабравка“ в областния град, униформени спрели за проверка „Ауди“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на амфетамин. Мъжът дал и кръвна проба за изследване в ЦСМП. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 13 юни, след получен сигнал в 4.29 часа, два екипа на РСПБЗН-Видин потушили пожар в пристройка на къща (лятна кухня) в с. Слана бара. Причината – късо съединение в барбекю. Огънят унищожил 100 кв.м покривна конструкция, дограма, домашно имущество, пелети и дърва за огрев. Спасени били близките две сгради.

На 13 юни в 20.34 часа постъпил сигнал за пожар в лек автомобил на ул. „Акад. Стефан Младенов“ в областния град. Пристигналите на мястото огнеборци установили, че собственикът е потушил пламъците с пожарогасител. Причината – късо съединение в ел.инсталацията на колата. Унищожени били около 2 м от ел. инсталацията.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!