Коноп в Синаговци, дрога във Видин

26-годишен жител на с. Цар Симеоново е бил задържан в полицейския арест за шофиране на лек автомобил след употреба на наркотици и за притежание на наркотични вещества. На 16 септември, на ул. „Широка“ в областния град, служителите на реда спрели за проверка „Хюндай“ с видинска регистрация, управляван от младия мъж. При тестване с техническо средство пробата му реагирала положително на канабис, амфетамин и метамфетамин, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. В колата полицаите открили и иззели 0.94 грама амфетамин. В условията на неотложност последвало претърсване в жилище във Видин, обитавано от 26-годишния. Оттам разследващите иззели още около 120 грама сух канабис и 9,8 грама амфетамин. Работата по случая продължава, в районното управление е образувано досъдебно производство за престъпления по чл.343б, ал.3 и чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс. (снимки)

На 16 септември, в землището на с. Синаговци, полицейски служители засекли двама видинчани, докато пренасяли вода за поливане на засадени там две конопени растения. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, разследващите иззели две растения с височина 150 см. При полевия наркотест тревистата маса реагирала на канабис. Мъжете – на 31 и 33 години, били задържани в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 16 септември полицейски и горски служители извършили съвместни проверки в селата Гара Орешец и Арчар. На три адреса установили четири кубика немаркирани дърва – акация, цер и дъб, и на стопаните съставили на стопаните актове по Закона за горите. По случаите са заведени преписки по чл.235 от Наказателния кодекс.

Снимки: Пресцентър МВР – Видин

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!