Росица Кирова: Ускоряване строителството на пътя Видин-Ботевград остава основната ми задача

„Безотговорното забавяне на строителството на пътя Видин – Ботевград и на проектирането на трасето София – Монтана с тунел под Петрохан, оставя едно от най-красивите кътчета на страната ни в икономическа изолация”. В това е категорична видинската народна представителка от коалиция ГЕРБ-СДС Росица Кирова, която в неделя проведе срещи с граждани в своята приемна във Видин.

По данни на Националния статически институт, Видин остава един от регионите с най-ниски заплати в страната. „Където има магистрала, има икономика, има и високи заплати. Така е по протежението на магистрала „Тракия”. На север, където изграждането на магистрала „Хемус” е блокирано повече от година, заплатите остават сред най-ниските”, каза г-жа Кирова и поясни, че ускоряване строителството на пътя до Видин остава нейна основна задача, още повече, че днес вече никой не отрича връзката между наличието на адекватна инфраструктура и икономическото развитите на регионите.

„В приемната ми в неделния ден се срещнах с граждани, чиито проблеми са свързани със състоянието на региона. За всички тях е повече от важно да следя за изпълнението на ангажиментите за адекватна инфраструктура и свързаност на Северозападна България. Това е шанса на нашият регион да се развие така, че да задържи своите жители и да привлече онези, които търсят препитание в чужбина”, допълни Росица Кирова

Приемната на Росица Кирова ще продължи да е в неделните дни, а всеки делничен ден, между 11 и 13 часа, в офиса гражданите могат да заявят своето желание за среща с Кирова, както и да правят предложения и споделят идеи. Приемната се намира на познатия адрес: Видин, ул. „Цар Александър II” 6.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!