Полицейският бюлетин с микс от нарушения – пияни, куче, овен, пожари…

На 4 ноември около 13.20 часа на главен път Е-79 в района на ТЕЦ-Видин полицейски служители спрели за проверка влекач „Даф“ с прикачено полуремарке. При тестване с дрегер пробата на водача – 49-годишен чужденец, отчела наличие на алкохол 3,28 промила, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Мъжът дал и кръвна проба за изследване. Той е бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 6 ноември, около 8.20 часа в гр. Брегово, полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Хонда Сивик“, управляван от 53-годишна видинчанка. При тестване с дрегер пробата й отчела наличие на алкохол 3.26 промила. Шофьорката е дала кръвна проба за изследване в ЦСМП-Видин. По случая е образувано досъдебно производство.

На 4 ноември около 15.40 часа в землището на с. Милчина лъка полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишен жител на гр. Грамада. Униформените установили, че регистрационните табели на колата са издадени за друго МПС. Младежът бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая в РУ-Кула е образувано бързо производство.

На 4 ноември при извършени проверки на два частни адреса – в с. Косово и гр. Димово, полицейски и горски служители установили общо осем кубика дъб без контролна горска марка и без превозен билет. По случаите са образувани преписки по чл.235 от Наказателния кодекс.

300 къса цигари без бандерол са иззели служители на РУ-Видин при проверка в областния град. На двама местни жители съставили актове по Закона за акцизите и данъчните складове. По случаите в районното управление са заведени две преписки.

На 4 ноември в 15.45 часа на тел.112 постъпил сигнал за простреляно куче в двор на частен имот в с. Дреновец. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, трупът на животното бил транспортиран за ветеринарна аутопсия. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 5 ноември в 17.20 часа жител на Белоградчик сигнализирал в полицията за умъртвен овен. Стопанинът открил животното в кошарата, в която го отглеждал, в имота си в градчето. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието в присъствието на служител от ОДБХ-Видин. По случая е образувано досъдебно производство.

На 4 ноември в 11.42 часа два екипа на РСПБЗН-Видин реагирали на сигнал за пожар в апартамент в к-с „Съединение“ в града. Пламъците унищожили дограма и домашно имущество, опушени били около 50 кв.м стени. Причината – техническа неизправност в газова бутилка. Пострадала е 84-годишната обитателка на жилището, тя била насочена за болнично лечение.

На 5 ноември, след постъпил сигнал в 21.12 часа, два екипа на РСПБЗН-Видин гасили пожар в къща на ул. „Поп Русинов“ в града. Пламъците унищожили печка и домашно имущество, опушени били около 10 кв.м стени. Причината – неправилно ползване на отоплителен уред – включен котлон на готварска печка, върху която имало натрупани горими материали. При пожара няма пострадали хора. Същия ден огнеборците реагирали и на един сигнал за пожар без материални щети. Екип е гасил запалени сухи треви и храсти в землището на с. Гъмзово.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!