Астроложката Силва Дончева за предстоящото пълнолуние и декември

На 8 декември на фона на Пълнолунието в Близнаци ще се осъществи кулминацията на влиянията на ретро Марс и опозицията му със Слънцето. Това е кулминацията на конфликтите и битките, започнали още от есента и зимата на 2021/2022г. В този ден, както и в дните около него е добре да не се подаваме на страха, тревожността, анархията, хаоса и лошата организация, които често ще характеризират животът около нас. Добре да се въздържаме от първосигнални действия, породени от спонтанни и неконтролируеми чувства без всякакъв мозък.

Въздържаност, търпение и дълбоко дишане трябва да има във всякакъв вид общуване, комуникация, шофиране, търговски сделки, транспортиране, подписване на документи, решаване на стари спорове и недоразумения. Времето не е подходящо за започаване на каквото и да е било ново, ще има разсеяност, забравяне, нервност, прибързаност, ще се възбуждат стари скандали, ще има избухвания от нищо, кражби, грабежи, лъжи и нечестност, търговията ще е усложнена и нервна, комуникациите ще са в хаос, образователните процеси често ще са объркани и неудачни, всъщност това е и студентският празник, което може да доусложни нещата.

За България най-проблемна ще е сутринта на 8 декември.

Разбира се, битките ще се усложнят навсякъде, търговските вериги и доставки ще са под въпрос, лъжите и измамите ще ескалират в политически и икономически план, разбирателството ще е нула, ще има повече катастрофи, инциденти и конфликти, ще има изобличаване и скандали в медиите.

Най-уязвимите групи са хората, родени под знака на Стрелец около 7, 8 и 9 декември. За тях и годината ще е по-сложна след този рожден ден.

На пътя на подобни влияния ще са и хората, родни под знака на Близнаци на 5, 6 и 7 юни, както и родените между 5 и 7 март както и на 7, 8 и 9 септември под знака на Дева.

По-събрани и внимателни трябва да бъдат и родените на 20, 21 и 22 януари; родените на 20, 21 и 22 октомври; родените на 20, 21 и 22 април; родените на 20, 21 и 22 юли.

Това се отнася и за хората, които имат важни точки като асцендент, Луна, зенит или планети в средата на Близнаци, Стрелец, Риби, Дева, както и в междинната зона между Рак и Лъв, между Козирог и Водолей, между Везни и Скорпион и между Овен и Телец.

В средата на декември ще се достигне и една от кулминационните точки на СВО в У-на. Сриването на търговските доставки, пътната и енергийна инфраструктура, както и на логистиката, както и лъжите и заблудите в световен мащаб ще достигнат небивали височини. Ще има много инциденти и разбира се повече смърт.

Болестите ще са характерни за ситуацията; бялодробни инфекции, грип, алергии, УНГ, травми и инциденти, проблемни за здравето пътувания.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!