„Ел Би Булгарикум“ с нов директор

Новият изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум“ ЕАД е Николай Маринов, съобщиха от дружеството. Той е от София, завършил Международни отношения в Унивесритета за национално и световно стопанство в София. Магистър е по политически мениджмънт на Софийския университет „Св. Климент Охридски “, има магистратура по бизнес администрация от Нов български университет и друга – по управление на проекти от Международно висше бизнес училище.

Професионалният път на Николай Маринов е свързан с различни институции и нива на управление. Той е бил главен експерт и съветник в Народното събрание на Република България, както и външен експерт към Столичен общински съвет. Маринов е работил и като началник отдел в Българска банка за развитие, а също и като експерт в Държавен фонд „Земеделие“. Той е бил управител на „Правец Болкан Ризортс“ ЕООД‘ и председател на Управителния съвет на сдружение „Историческа пробуда ‘‘.

„Ел Би Булгарикум“ ЕАД е единствената държавна компания в млекопреработвателния сектор. През 1991 г. тя наследява ДСО „Млечна промишленост“. Дружеството съхранява традицията за производство на оригинални български млечни продукти с автентичните им вкусови и здравословни свойства, като амбициите са все повече да се утвърждава като технологичен лидер в областта на млечната промишленост в България.

Дългогодишен директор на „Ел Би Булгарикум“ беше проф. Ангел Кожев, когото всички хора помнят като изключителен специалист. По негово време започва сътрудничеството на „Ел Би Булгарикум“ и японската компания „Мейджи“ – един от примерите за добри бизнес отношения между двете държави. Догодина партньорството между двете фирми ще навърши 50 години – време, за което българското кисело мляко стана изключително известно и любимо на милиони японци, които всяка сутрин започват деня си с него. Продуктите на „Ел Би Булгарикум“ отговарят изцяло на завишения интерес към български екологично чисти и здравословни продукти.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!