Катастрофи, пушки, пистолети, риба…

На 3 февруари, в условията на неотложност, криминалисти предприели претърсване на частен адрес в с. Големаново, обитаван от 77-годишен местен жител. Там открили и иззели незаконно притежавано оръжие и боеприпаси – четири пушки, три пистолета, 117 патрона различен калибър, барабан за пистолет, три цеви за пушки, около 100 грама барут и 12 капсул-възпламенители, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Разследването по случая продължава в рамките на образувано в РУ-Кула досъдебно производство по чл.339, ал.1 от Наказателния кодекс.

Двама мъже от гр. Монтана – на 33 и 42 години, са били задържани вчера в полицейския арест за незаконен улов на риба в язовир „Дъбравка“. При извършено претърсване в колата на 33-годишния – „Фолксваген Голф“ с монтанска регистрация, служителите на реда открили и иззели надуваема лодка, 8 рибарски мрежи и 120 риби – каракуда, сом и шаран. Разследването по случая продължава в рамките на образувано в РУ-Белоградчик досъдебно производство по чл.238 от Наказателния кодекс.

На 3 февруари в 10.27 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие на паркинг пред жилищен блок в к-с „Бонония“ в областния град. Лек автомобил „Ауди“ с видинска регистрация, управляван от 27-годишна местна жителка, при потегляне на заден ход за напускане на паркинга удря преминаващата оттам пешеходка – 76-годишна видинчанка. Жената била транспортирана в болница, медиците констатирали фрактура на лявото рамо. Тестовете с технически средства за наличие на алкохол и наркотици на шофьорката – правоспособен водач с 10 месеца стаж категория В, са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

На 3 февруари в 20.57 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътно-транспортно произшествие на кръстовище в с. Тополовец, общ. Ружинци. Лек автомобил „Рено Лагуна“ с врачанска регистрация, управляван от 40-годишен видинчанин при маневра ляв завой отнел предимство на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с видинска регистрация, шофиран от 30-годишен жител на с. Дреновец. Тестовете с технически средства за алкохол и наркотици на двамата водачи са отрицателни. 30-годишният е настанен за наблюдение – без опасност за живота, в ломската болница. 40-годишният – с фрактура на дясна подбедрица, без опасност за живота, е настанен в ортопедичното отделение на видинската болница. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!