Кола „кацна“ в чужд двор в Покрайна

На 7 март в 14.50 часа на тел.112 постъпил сигнал за катастрофа на ул. „Първа“ в с. Покрайна. 18-годишен неправоспособен видинчанин, шофирайки лек автомобил „Форд Фокус“, при навлизане в десен завой изгубил контрол над управлението, напуснал пътното платно, блъснал се в бетонна основа на ограда и спрял в двора на частен имот, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. В колата пътували две момичета – на 13 и 15 години. Водачът и спътничките му били транспортирани в ЦСМП, прегледани и освободени. Тестовете с технически средства за наличие на алкохол и наркотици на 18-годишния са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Жител на областния град е бил задържан в полицейския арест за притежание на наркотици. На 7 март, в условията на неотложност, видинските криминалисти предприели претърсване на частен адрес в града, обитаван от 33-годишен мъж. Там открили и иззели 95 грама суха зелена листна маса, 68 грама бяло вещество и малка електронна везна. При полевия наркотест тревата реагирала на канабис, а веществото индикирало на амфетамин. Разследването по случая продължава в рамките на образувано по описа на ОДМВР-Видин досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

Вчера, при извършен личен обиск, у 32-годишен жител на Ново село криминалистите открили и иззели 4 грама зелена суха листна маса, реагирала на канабис при полевия наркотест. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

42-годишна жена от гр. Дунавци, унищожила регистрационните табели на лек автомобил, е била задържана вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая в РУ-Видин е образувана предварителна проверка по чл.216 от Наказателния кодекс. Според запознати, колата е на кмета на Дунавци, когото жената публично обиждала и набеждавала за особен вид услуги пред множество хора, подредили се пред пощенския клон да си получат пенсиите.

На 7 март, в хода на специализирана операция за противодействие на незаконната сеч, в района на с. Срацимир полицаи от РУ-Кула спрели за проверка два товарни автомобила – „Ивеко“ с видинска регистрация и „Форд“ с румънска регистрация. Униформените констатирали несъответствие между реално транспортираното количество дървесина в превозните средства и отразеното в представените от шофьорите превозни билети. Пристигналите на място служители на РДГ-Берковица съставили на водачите – румънски граждани, актове по Закона за горите, и по надлежния ред иззели надхвърленото количество дърва. По случая работи РУ-Кула.

В района на с. Ружинци полицаи от РУ-Белоградчик засекли три конски каруци, превозващи дърва без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им произход. На трима жители на с. Бело поле униформените съставили актове по Закона за горите. В районното управление са заведени преписки по чл.235 от Наказателния кодекс.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!