Заловиха крадеца на оградата, полицейска акция и жандармерия в Арчар

Четирима жители на Белоградчик са били задържани вчера в полицейския арест за извършена кражба на 8 метални оградни платна от база в близост до градчето, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Посегателството било осъществено във времето от 24 до 27 март, а в хода на разследването криминалистите разкрили авторите – 27-годишен и трима 25-годишни. Откраднатите платна били намерени и иззети по надлежния ред. По случая в районното управление е образувано досъдебно производство.

47-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест. На 29 март около 17.45 часа в района на видинската северна промишлена зона униформени спрели за проверка „БМВ“. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 2,72 промила. Мъжът отказал да даде кръвна проба в ЦСМП. По случая е образувано бързо производство.

19-годишен от с. Покрайна, управлявал лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест. На 29 март около 22.15 часа на ул. „Цар Михаил Шишман III“ в областния град служителите на реда спрели за проверка „Фолксваген Голф“. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на канабис. Младежът дал и проби за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29 март, след постъпил сигнал в 14.04, екип на РСПБЗН-Видин е потушил пожар под навес в частен имот в гр. Дунавци. Пламъците унищожили 5 кв.м покривна конструкция и електрическа скара. Причината – техническа неизправност в скарата. Спасена била близката сграда.

Днес служителите на МВР провеждат специализирана полицейска операция на територията на с. Арчар. Пет екипа на жандармерията участват в акцията. Специализираната операция, провеждана с цел противодействие на конвенционалната престъпност, осигуряване на добър обществен ред и пътна безопасност стартира рано тази сутрин, контролните и превантивни полицейски действия ще продължат през целия ден. В акцията в Арчар участват служители от РУ-Видин и ОДМВР-Видин – охранителна, пътна, криминална и икономическа полиция, както и пет екипа на жандармерията.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!