Нарушителите не спят

24-годишен от с. Ковачица, обл. Монтана и 19-годишен видинчанин са били задържани в полицейския арест за извършен грабеж, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Сигнал за посегателството постъпил на тел.112 на 1 април в 7.40 часа. Пострадалият – 19-годишен от с. Новоселци, бил транспортиран в болница и след медицински преглед освободен, без сериозни наранявания. Изяснено било, че е пътувал в лек автомобил в посока с. Бойница с други двама – единият негов познат. Водачът променил маршрута и спрял в близост до с. Слана бара. Там, заедно с другия пътник извели младежа от автомобила, повали го на земята, нанесли му удари с крака и отнели от него сумата от около 400 лева. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирватели действия криминалистите установили колата и задържали авторите на деянието. Те върнали част от отнета парична сума. Случаят е докладван на дежурен прокурор. На 2 април двамата били привлечени към наказателна отговорност и спрямо тях са постановени мерки за неотклонение „парична гаранция“. По описа на РУ-Видин е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 198, ал.1 от Наказателния кодекс.

60-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 1 април, около 1.00 часа в близост до областния град униформени спрели за проверка „Пежо“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на шофьора отчела 1,88 промила. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

33-годишен от Дреновец, управлявал нерегистриран мотоциклет след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест. На 1 април около 18.30 часа в селото униформени спрели за проверка мотоциклет без поставени регистрационни табели. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1,57 промила. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!