Пийнал – в канавката с деца и жена

31-годишна жена от с. Новоселци е била задържана в полицейския арест за извършена кражба. На 23 април в 7.30 часа охранител от паркинг на бензиностанция в близост до областния град сигнализирал на тел.112 за открадната чантичка с пари и документи от кабината на турски товарен автомобил, паркиран на паркинга. Авторката на посегателството била разкрита и задържана. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство

50-годишен мъж от Етрополе, шофирал товарен автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 23 април, около 8.30 часа, по пътя в посока ГКПП Дунав мост-2 униформени проверили влекач „Волво“ с прикачено полуремарке. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 2,25 промила. Мъжът дал и кръвна проба за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22 април в 23.06 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие след село Рабиша. 31-годишен видинчанин, шофирайки „Опел Астра“ от Рабиша към Раяновци, в условията на остър ляв завой изгубил контрол върху управлението на автомобила, излязъл вдясно от пътя, блъснал се в две крайпътни дървета и се обърнал в канавката. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1,39 промила. Той и спътниците му – 31-годишна жена и две момичета (на 4 и 10 години), били транспортирани за преглед в ЦСМП-Видин. Мъжът и по-голямото момиче били освободени без сериозни наранявания, а малкото дете – настанено за наблюдение във видинската болницата, без опасност за живота. Жената била транспортирана за лечение в плевенска болница. По случая е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!