Прободен пастрок, катастрофа и отново – Медовница…

37 600 къса цигари без бандерол са иззели снощи служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР-Видин. Около 20 часа, в района на складова база в западната промишлена зона на областния град, полицаите засекли 59-годишен местен жител, който пренасял с велосипед 14 стека цигари „Richmond“. Нередовната акцизна стока била иззета с протокол за доброволно предаване. В условията на неотложност разследващите извършили претърсване в складовата база, там открили и иззели още цигари без бандерол – 74 сека „Richmond“ и 100 стека „Davidoff. Разследването по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс.

Снощи в 20.37 часа видинчанин сигнализирал в полицията, че доведеният му син създава проблеми в дома им. При саморазправа 25-годишният пробол с нож в гърба пастрока си. Пострадалият – без опасност за живота, е настанен за лечение в болницата. Авторът на деянието е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. Според първоначалните данни двамата мъже са били употребили алкохол. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Двама жители на с. Медовница – на 18 и 23 години, източили около 350 литра дизелово гориво от резервоара на чешки влекач „Скания“, са били задържани в полицейския арест за срок до 24 часа. Посегателството извършили в нощта срещу 12 май, превозното средство било паркирано в близост до разклона за с. Черно поле. В процес на изясняване е съпричастността им към идентична кражба, осъществена същата нощ – източени 80 литра гориво от резервоара на турски влекач „Мерцедес“, паркиран на ул. „Първа“ в Медовница. По случаите в РУ-Белоградчик са образувани две досъдебни производства.

20-годишен жител на Ружинци е бил задържан в полицейския арест за притежание на самоделна пушка. На 12 май, в условията на неотложност, криминалисти предприели претърсване в частен имот в селото. В стопанската постройка открили и иззели пушката и един патрон кал.12. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство по чл.339, ал.1 от Наказателния кодекс.

Две полицейски преписки за притежание на наркотици са образувани в РУ-Видин след извършени проверки в кв. „Нов път“. На ул. „Байкал“ униформени проверили 22-годишна жена и у нея открили полиетиленова свивка с 0.5 грама канабис. На ъгъла на улиците „Незабравка“ и „Иглика“ служителите на реда спрели 20-годишен, от него също иззели полиетиленова свивка с 0.5 грама канабис. Работата на разследващите по случаите продължава.

На 15 май в 1.35 часа на тел.112 постъпил сигнал за катастрофа на главен път Е-79, в близост до комплекс „Фанти Г“. Турски товарен автомобил „Фиат“, управляван от 55-годишен водач при движение с несъобразена с пътните условия скорост в посока Видин, напуснал дясната пътна лета и се ударил челно в насрещно движещ се турски влекач „Волво“ с прикачено хладилно полуремарке, управляван от 41-годишен водач. Двамата шофьори са настанени за лечение във видинската болница. По-младият е без опасност за живота, а другият – с множество травми и опасност за живота. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!