Две катастрофи

20-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 15 март, около 20.49 часа, на ул. „Волга“ униформени спрели за проверка „БМВ“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на канабис. Мъжът отказал да даде кръвна проба за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

На 15 март около 16.03 часа в землището на гр. Грамада полицейски служители спрели за проверка мотопед, управляван от 29-годишен жител на с. Цар Шишманово. Установено било, че регистрационните табели на мотопеда са издадени за друго МПС. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

На 15 май около 10 часа на главен път Е-79, преди с. Ружинци, е възникнало пътнотранспортно произшествие. 50-годишен водач на влекач „Мерцедес“ с прикачено полуремарке с пазарджишка регистрация, движейки се от Монтана към Видин с несъобразена с пътните условия скорост (мокър асфалт) на прав участък изгубил контрол над управлението, а полуремаркето ударило насрещно движещ се лек автомобил „Дачия“ с монтанска регистрация. Пострадал е 47-годишният шофьор на леката кола. Мъжът бил транспортиран в ЦСМП, при прегледа медиците установили фрактури на лява рака и четири ребра. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Разследването по случая продължава, в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 15 май около 12.30 часа на главен път Е-79, между селата Медовница и Скомля, е възникнало пътнотранспортно произшествие. 59-годишен от гр. Монтана – водач на товарен автомобил „Мерцедес Актрос“ с варненска регистрация, при движение с несъобразена скорост при мокра настилка навлязъл в насрещната лента и се блъснал в насрещно движещ се влекач „Мерцедес“ с турска регистрация, управляван от 39-годишен шофьор. При катастрофата е загинал 59-годишният водач. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!