Две катастрофи, има починал

На 1 юни в с. Капитановци на ул. „Трета“ е възникнало пътнотранспортно произшествие, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. 33-годишен видинчанин, управлявайки мотоциклет „Ямаха“ в посока с. Неговановци, се е блъснал в движещия се в същата посока лек автомобил „Фолксваген Поло“, шофиран от 68-годишен от с. Антимово, който предприел маневра ляв завой. Пострадала е 39-годишна пътничка на мотоциклета. След медицински преглед видинчанката – с фрактура на прешлен и без опасност за живота, е освободена за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

На 2 юни в 1.32 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в района на кръстовището на с. Тополовец, общ. Ружинци. 42-годишен водач на лек автомобил „БМВ“ и 36-годишна пътничка от колата – двамата от гр. Кула, били транспортирани във видинската болница. Тази сутрин жената е починала. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. В процес на установяване е причината за катастрофата, както и евентуалното участие на друго МПС в нея. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 1 юни при извършени проверки на два частни адреса в с. Гара Орешец полицейски и горски служители установили общо 14 кубика дърва без контролна горска марка и без превозен билет. На стопаните съставили актове по Закона за горите. По случаите в РУ-Белоградчик са заведени преписки.

Във времето от 9 часа на 25 май до 9 часа на 31 май неизвестно към момента лице е извършило кражба на елементи от строително скеле и кофраж – фирмена собственост, находящи се по пътя между селата Медовница и Ружинци. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 1 юни в 12.46 часа е постъпил сигнал за пожар в необитаема къща в Новоселци. Два екипа на РСПБЗН-Видин потушили пламъците. Огънят е унищожил 11 кв.м покривна конструкция и домашно имущество, сградата била спасена. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Причината за пожара е в процес на установяване, по случая е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!