Пожар след наводненията в Дунавци, дрогирани зад волана

Двама видинчани, шофирали леки автомобили под въздействието на наркотични вещества, са били задържани вчера в полицейския арест, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Около 12.40 часа на ул. “Акад. Стефан Младенов“ униформени спрели за проверка „Фиат Пунто“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на 18-годишния водач реагирала положително на канабис. Младежът отказал да даде проби за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство. Към 16 часа на ул. “Княз Александър Батенберг“ полицейски служители проверили „Мерцедес“ с видинска регистрация. При тестване с техническо средство пробата на 36-годишния шофьор реагирала положително на амфетамин. Той също отказал проби за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

58-годишен от с. Раброво, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан тази нощ в полицейския арест. Минути след полунощ на бул. „Панония“ в областния град служителите на реда спрели за проверка „Форд Ескорт“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 1.29 промила. Мъжът дал кръвна проба за изследване в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера, около 16 часа, служители на РУ-Кула извършили проверка на частен адрес в градчето, там установили три кубика дърва без контролна горска марка и без документи, доказващи законния им произход. На стопанина съставили акт по Закона за горите. По случая е образувана преписка по чл.235 от Наказателния кодекс.

На 26 юни, след постъпил сигнал в 12.55 часа, два екипа на РСПБЗН-Видин потушили пожар в частен имот в Дунавци. Причината – късо съединение. Пламъците унищожили три пластмасови бидона и хладилник в помещение, ползвано за складиране на вещи. Спасени били две сгради.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!