Дрогирани зад волана в почивните дни

На 1 юли в 14 часа на тел.112 постъпил сигнал за криволичещ по околовръстния път на Видин товарен автомобил в посока ГКПП Дунав мост Видин – Калафат, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Насочилият се към мястото полицейски екип засякъл влекач „Даф“ с прикачено полуремарке, управляван от 40-годишен турски гражданин. При тестване с техническо средство за наличие на наркотични вещества пробата на водача реагирала положително на амфетамин и метамфетамин. Униформените съпроводили мъжа до ЦСМП, там той отказал за даде проби за медицинско изследване. На 2 юли шофьорът бил привлечен в качеството на обвиняем по образуваното по случая бързо производство и с постановление на Районна прокуратура – Видин е задържан за срок до 72 часа.

На 1 юли, на околовръстния път на Видин, полицейски служители спрели за проверка мотопед без поставени регистрационни табели. Униформените установили, че водачът – жител на с. Неговановци, е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

На 1 юли около 15.25 часа, в района на моста на изхода на гр. Димово, в посока с. Извор, 30-годишен видинчанин – водач на лек автомобил „Шкода Фабия“ е предизвикал ПТП с друг автомобил. При тестване с техническо средство за наличие на наркотични вещества пробата на водача реагирала положително на канабис. Той дал и проби за медицинско изследване във ФСМП-Белоградчик. По случая е образувано досъдебно производство.

На 1 юли, след постъпил сигнал в 19.06 часа, екип на РСПБЗН-Белоградчик е гасил запалени отпадъци в двор на необитаема къща в градчето. При пожара няма нанесени материални щети.

Същия ден – в 19.33 часа и в 20.40 часа, постъпили сигнали за необходимост от оказване на техническа помощ. Екип на РСПБЗН-Белоградчик е отстранил дърво, паднало на пътното платно на около 6 км след градчето. Екип на РСПБЗН-Видин е отстранил дърво, паднало върху лек автомобил „Ауди“ – паркиран до жилищен блок в к-с „Химик“.

На 2 юли огнеборците реагирали на още два сигнала за необходимост от оказване на техническа помощ. Екипите отстранили две паднали дървета – на бул. „Панония“ в областния град и в с. Градец.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!