Акция на Икономическа полиция

25-годишен е бил задържан вчера в ареста на РУ-Видин за притежание на наркотици, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. В условията на неотложност криминалисти предприели претърсване на местоработата на младия мъж – кафене в центъра областния град. Там открили и иззели електронна везна и 0.80 грама зелена суха листна маса. При последвалото претърсване в обитавано от него жилище във Видин разследващите намерили и иззели 9 сини таблетки и бяла бучка с тегло 0.57 грама. При наркотеста таблетките реагирали на веществото MDMA, а бялата бучка – на амфетамин. Работата по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

На 27 юли на територията на гр. Видин бе проведена специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления против интелектуалната собственост. В хода й, в условията на неотложност, служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ извършили претърсване в търговски обект на ул. „Широка“. Там установили и иззели 80 артикула (спортни дрехи), брандирани с лого на известни търговски марки и изложени за продажба без съгласието на притежателя на изключителното право. Работата по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.172б, ал.1 от Наказателния кодекс.

22-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотични вещества, е бил задържан в полицейския арест. Вчера, около 15.15 часа на ул. „Екзарх Йосиф I“ в областния град, служителите на реда спрели за проверка „БМВ“. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на амфетамин и метамфетамин. Той отказал за даде проби за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано бързо производство.

33-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан тази нощ в полицейския арест. На бул. „Панония“ униформени спрели за проверка „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1.59 промила. Мъжът дал и кръвна проба за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!