Автомобил удари велосипедист

19-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 7 август в 2.13 часа на бул. „Панония“ униформени спрели за проверка „Фолксваген Пасат“. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала на амфетамин. Младежът дал и проби за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство.

25-годишен от Варна, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотични вещества, е бил задържан в полицейския арест. На 5 август на ул. „Княз Александър Батенберг“ във Видин униформени спрели за проверка лек автомобил „Алфа Ромео“. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на амфетамин, метамфетамин и бензодиазепин. Мъжът дал и проби за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 5 август в 23.40 часа 29-годишен видинчанин съобщил в полицията, че преминавайки кръстовището на улиците „Васил Левски“ и „Екзарх Йосиф I“ в управлявания от него лек автомобил „БМВ“ се е ударил водач на велосипед с монтиран двигател. Екип на ЦСМП е транспортирал пострадалия – 39-годишен от Новоселци. Той бил настанен за лечение във видинската болница без опасност за живота. При тестване с технически средства пробите на шофьора не са отчели наличие на алкохол и наркотици. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието и на автомобила. Разследването по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

На 4 август в 17.24 часа постъпил сигнал за пожар в стопански двор в с. Гранитово. Пламъците унищожили ел. инсталация. Причината – късо съединение. Спасени били сграда и фураж. Същия ден огнеборците реагирали и на един сигнал за пожар без материални щети. Екип е гасили запалени сухи треви и храсти във видинския кв. Нов път.

На 5 август екипите реагирали на 4 сигнала за пожари без материални щети – запалени сухи треви, храсти и отпадъци, в Покрайна и Дреновец, и в землищата на Арчар и Капитановци. Същия ден огнеборците отстранили две паднали дървета във Видин и едно в землището на Коста Перчово.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!