Подробности за вчерашните катастрофи

На 30 август около 15.25 часа в с. Новоселци полицейски служители засекли 33-годишен видинчанин, който управлявал мотопед без поставени регистрационни табели – нерегистриран по надлежния ред. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство, съобщиха от Пресцентъра на МВР в града.

На 30 август в 7.15 часа на тел.112 постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие в близост до гр. Димово. Лек автомобил „Ауди“, управляван от 65-годишен водач при движение с несъобразена скорост на мокра пътна настилка в условията на остър десен завой навлязъл в насрещното платно, блъснал се в мантинелата, а след това в насрещно движещ се лек автомобил „Шкода“, шофиран от 35-годишен мъж. Две жени, пътували в шкодата, са настанени с комоцио във видинската болница, без опасност за живота. Тестовете за алкохол и наркотици на двамата шофьори били отрицателни. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 30 август около 16.30 часа на ул. „Възраждане“ в гр. Кула е възникнало пътнотранспортно произшествие между лек автомобил „Хонда“, управляван от 52-годишна жена – живуща в с. Бойница, и електрически велосипед, управляван от 70-годишен местен жител. Мъжът напуснал местопроизшествието и се върнал вкъщи, откъдето сигнализирал на тел.112, а след това посетил филиала за спешна медицинска помощ в Кула. Впоследствие бил транспортиран в ЦСМП-Видин, при прегледа медиците констатирали фрактура на долен крайник. След оказаната медицинска помощ той бил освободен за домашно лечение. Водачът на лекия автомобил също напуснал местопроизшествието. Жената се прибрала у дома, там разследващите извършили оглед на автомобила. По случая в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.

На 30 август, след постъпил сигнал в 7.25 часа, екипи на пожарната и доброволното формирование от с. Чупрене потушили пожар в частен имот в с. Долни Лом. Причината – късо съединение. Пламъците, които обхванали къща и три селскостопански постройки, унищожили 150 кв.м покривна конструкция, 200 кв.м от сградите и домашни животни. Спасени били намиращите се в близост пет сгради.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!