Кражба посред бял ден

18-годишен от Ново село е бил задържан за извършен грабеж. На 13 септември около 15.40 часа на пешеходна пътека на ул. „Райна Княгиня“ в областния град младежът отправил вербални заплахи към 14-годишен видинчанин, принудил го да се придвижат до близкия жилищен блок, там бръкнал в чантата му и отнел сумата от 13 лева, съобщиха от Пресцентъра на МВР в града. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирватени действия след постъпилия сигнал за посегателството, криминалистите установили автора на деянието. Той бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа и приведен в ареста на РУ-Видин. Продължава работата по образуваната по случая предварителна проверка.

48-годишен жител на Горни Лом, шофирал личния си автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 13 септември около 14.30 часа в селото униформени спрели за проверка „Фолксваген Поло“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 2,62 промила. Мъжът бил съпроводен до филиала за спешна медицинска помощ в Белоградчик, там отказал да даде проба за изследване. Колата е предадена с протокол за доброволно предаване и репатринана за съхранение в база на МВР в областния град. По случая в РУ-Белоградчик е образувано бързо производство.

На 13 септември около 15.20 часа на път в община Чупрене полицейски служители спрели за проверка товарен автомобил „ЗИЛ“, управляван от 21-годишен жител на Белоградчик. Униформените констатирали, че мъжът не притежава свидетелство за управление на МПС и шофира в едногодишен срок от наложено му по административен ред наказание за същото деяние. Установено било, че превозното средство е със служебно прекратена регистрация от октомври 2021 г. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!