Кражби на автомобили

40 кг нарязан тютюн без бандерол са иззели вчера служители на РУ-Белоградчик, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Към 14 часа при разклона за с. Роглец униформени спрели за проверка лек автомобил „Рено“ с видинска регистрация. В превозното средство установили четири чувала с нередовна акцизна стока. Шофьорът на колата – 47-годишен от с. Ружинци, и спътникът му – 37-годишен от с. Дяково, общ. Дупница, са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. Разследването по случая продължава, образувано е досъдебно производство по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс. (снимка)

24-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил под въздействието на наркотично вещество, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 14 септември, около 14.40 часа, в с. Буковец униформени спрели за проверка „Ауди“ с врачанска регистрация – фирмена собственост. При тестване с техническо средство пробата на водача реагирала положително на кокаин. Мъжът дал и проби за медицинско изследване в ЦСМП-Видин. По случая е образувано досъдебно производство.

Във времето от 16 часа на 12 септември до 9.30 часа на 14 септември в гориста местност в землището на с. Воднянци неизвестно лице противозаконно е отнело товарен автомобил „ЗИЛ“ със софийска регистрация – собственост на жител на Белоградчик. Служители на РУ-Белоградчик разследват случая, образувано е досъдебно производство.

На 14 септември в 3.06 часа на тел.112 постъпил сигнал за противозаконно отнет автомобил в с. Карбинци. По данни на собственика колата – „Опел Астра“, била паркирана на улица в селото, а впоследствие той я открил в с. Воднянци – с щети от претърпяно ПТП. Оперативна група е извършила оглед на автомобила. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!