Побойник, подпалвач на коли, крадци

На 21 септември в 20.35 часа жителка на гр. Кула сигнализирала на тел.112, че съжителстващият с нея на семейни начала 61-годишен мъж след употреба на алкохол й нанесъл побой, отправил й обиди и заплахи. Полицейски екип незабавно посетил адреса.

Мъжът бил задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, а жената прегледана във филиала за спешна медицинска помощ в градчето. Разследването по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

37-годишен жител на Динково е бил задържан в полицейския арест за противозаконно отнемане на мотоциклет. Посегателството било извършено за времето от 22 до 23 септември в селото. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

На 22 септември около 11.40 часа в гр. Димово полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Сузуки“ с видинска регистрация, управляван от собственика му – 45-годишен видинчанин. При тестване с техническо средство за наличие на наркотични вещества пробата на водача реагирала положително на канабис. Колата била иззета с огледния протокол и репатрирана за съхранение в база на областната дирекция на МВР във Видин. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Видинските криминалисти разследват палеж на лека кола в областния град. На 23 септември в 4.20 часа на тел. 112 постъпил сигнал за горящ автомобил, паркиран на ул. „Железничарска“. Пристигналият на мястото екип на РСПБЗН-Видин е потушил пламъците. Огънят унищожил превозното средство – лек автомобил „Хонда“ с видинска регистрация, собственост на местен жител. Работата по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс.

За времето от 7.30 часа на 20 септември до 9.00 часа на 21 септември неизвестно лице взломило метална каса – в обособено като лятна кухня помещение в частен имот в с. Антимово, откъдето извършило кражба на парична сума и златна гривна. Разследването по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

За времето от 18.30 часа на 20 септември до 18 часа на 21 септември неизвестно лице взломило катинар на вратата на складово помещение в складова база в областния град и от шкаф на бюро извършило кражба на парична сума. Разследването по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 24 септември около 19 часа неизвестно лице е счупило предното панорамно стъкло на лек автомобил „Ауди“, собственост на видинчанин. Колата била паркирана на паркинг между жилищни блокове на ул. „Дунавска“ в областния град. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство по чл.216 от Наказателния кодекс.

На 21 септември, след постъпил сигнал в 23.15 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запален контейнер за смет до жилищен блок в к-с „Баба Тонка“. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили контейнера, съседният бил спасен.

На 23 септември, след постъпил сигнал в 10.04 часа, огнеборците гасили пожар в товарен автомобил, паркиран в с. Лагошевци. Причината – късо съединение. Пламъците унищожили част от ел. инсталацията, превозното средство било спасено.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!