Канабис в Ново село

Осем стръка канабис са иззели видинските криминалисти от частен имот в Ново село, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. По случая е задържан местен жител. Вчера, в условията на неотложност, служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ предприели претърсване в имот в селото, обитаван от 52-годишен. Там открили шест сухи растения, с кичести съцветия, и височина 130 см. В двора установили засадени два стръка с височина 55 см. Тревистата маса индикирала на канабис при полевия наркотест. По първоначални данни качеството на канабиса е изключително високо, а за отглеждането на растенията били използвани специални препарати. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Разследването продължава в рамките на образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР-Видин за престъпление по чл. 354в, ал.1 от Наказателния кодекс. (снимка)

Плик с 4.5 грама сух канабис и 3 таблетки „Екстази“ открили и иззели криминалистите при извършено претърсване в жилището на 28-годишен видинчанин в града. Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

Продължават активните действия на видинската полиция срещу наркопрестъпността в региона.

50-годишен мъж, шофирал личния си лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 12 октомври около 13.15 часа на бул. „Панония“ в областния град униформени спрели за проверка „Пежо“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 2.39 промила. Той бил съпроводен до ЦСМП, където дал кръвна проба за изследване. Автомобилът е иззет с протокол за доброволно предаване и репатриран за съхранение в база на областната дирекция. По случая е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!