Зрелостниците от Английската получиха своите дипломи

Тържествено бяха връчени днес дипломите на завършилите Гимназията с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков“, випуск 2024 година. Гости на тържеството бяха: началникът на Регионалното управление на образованието Веселка Асенова, заместник – кметът на община Видин Мартин Дончев, областният управител Ани Арутюнян, Лидия Каменова – председател на училищното настоятелство.

На крака присъстващите посрещнаха знамето на училището и изслушаха химните на Република България, Европейския съюз и на ГПЧЕ „Й. Радичков“:

Лайтмотив в приветствията към завършилите момичета и момчета бяха съвети да не забравят родния град и училището и че Видин ще ги очаква.

ГПЧЕ „Йордан Радичков“ завършват 78 дванадесетокласници, като петима от тях получават пълни отлични оценки на матурите. Почетното отличие на Министерството на образованието и науката – „Национална диплома“ бе връчено на Ивелина Андреева, която е постигнала отличен резултат и на двата държавни зрелостни изпити – по български език и литература и английски език, както и пълен отличен успех по всички учебни предмети от дипломата за средно образование, съобщиха от Пресцентъра на Областна администрация. За доброто настроение на всички учители, зрелостници, родители и гости допринесоха изпълненията на танцов състав „Слънце“ към Гимназията с преподаване на чужди езици във Видин.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!