Подпалена кола в Брегово

На 23 юни в 21.53 часа на тел.112 постъпил сигнал за горяща кола, паркирана на улица пред дома на собственика й в гр. Брегово, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Пристигналите на адреса огнеборци потушили пламъците. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Разследващите констатирали запален лек автомобил „Шкода Октавия“ с видинска регистрация с частично обгорели задна дясна гума, тапицерия и задна щора за багажното отделение. В процес на изясняване е съпричастността към деянието на 38-годишен видинчанин, който е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Видин за престъпление по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс.

На 22 юни в 18.37 часа управител на игрална зала в областния град сигнализирал на тел.112 за извършен от клиент грабеж на парична сума. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Работата на разследващите по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство по описа на РУ-Видин за престъпление по чл.198 от Наказателния кодекс.

38-годишен мъж, шофирал товарен автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест на срок до 24 часа. На 21 юни в с. Тополовец униформени спрели за проверка „Ивеко“ с румънска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 1,24 промила. Мъжът дал и кръвна проба за изследване във ФСМП-Белоградчик. По случая е образувано досъдебно производство.

На 21 юни огнеборците реагирали на два сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в землищата на селата Септемврийци и Плешивец. На 22 юни огнеборците гасили запалени сухи треви и храсти в землището на Ново село и в района на видинската товарна гара, както и запалени отпадъци в кв. „Нов път“ и на ул. „Чепино“ в областния град. При пожарите няма нанесен материални щети. 23 юни огнеборците реагирали на два сигнала за пожари без щети. Екипите гасили запалени сухи треви в селата Винарово и Кутово.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!