Тайвански и японски съвети против коронавируса

Новият коронавирус на NCP може да не показва признак на инфекция в продължение на много дни, тогава как може да се знае дали е заразен?

Последната информация е, че инкубационният период може да бъде до 28 дни, преди симптомите на COVID 19 да са очевидни.

По времето, когато човек има треска и/или кашлица и отива в болницата, белите дробове обикновено са 50% фиброза и вече е късно!

Тайванските експерти предоставят обикновена самопроверка, споделена от Asya Çallaku, която можем да правим всяка сутрин:

Поемете дълбоко въздух и задръжте дъха си повече от 10 секунди. Ако го завършите успешно без кашлица, без дискомфорт, задушаване или стягане и др., това доказва, че няма фиброза в белите дробове, което по същество показва, че няма инфекция.

В критични моменти, моля, проверявайте всяка сутрин в среда с чист въздух!

СЕРИОЗНИ ОТЛИЧНИ СЪВЕТИ от японски лекари, лекуващи случаи на COVID-19. Всеки трябва да гарантира, че устата и гърлото му са влажни и никога не са сухи. Пийте няколко глътки вода на всеки 15 минути. ЗАЩО? Защото, дори вирусът да влезе в устата ви, питейна вода или други течности ще ги изхвърлят през хранопровода и в стомаха. Веднъж попаднал там, вашите стомашни киселини ще го убият. Ако не пиетередовно и достатъчно вода, вирусът може да влезе във вашите дихателната тръба и в белите дробове. А това е много опасно.

Да се погрижим за себе си и нашите близки и приятели. И може би скоро светът ще се възстанови от вируса на Короната. И всички ще са добре и щастливи.

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!