Мащабна специализирана полицейска операция в Силистренско, пострадал диджей

Мащабна специализирана полицейска операция под ръководството на Окръжната прокуратура в Силистра, насочена против битовата престъпност, пътния травматизъм и издирване на лица с повече от две досъдебни производства, започна днес в село Секулово, община Дулово, съобщават от Пресцентъра на Прокуратурата на Република България.

Операцията е част от приоритетите на прокуратурата и лично на главния прокурор Иван Гешев, заявени още в началото на годината, всички ангажирани със сигурността на българските граждани да изведат борбата за овладяване на престъпността, от която страдат най-често животът и битът на българските граждани.

Повод за операцията и е конкретен случай, при който са извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи се в явно неуважение към обществото.

При масово сбиване в центъра на селото на 10 юни тази година е пострадал човек. Първоначално между две групи лица започнала словесна разправия, която прераснала в побой. В една от групите имало непълнолетно момиче, заради което е възникнал конфликтът. При опит да помогне на 16-годишната девойка, е пострадал Божидар А., по-известен като Боби Ейнджъла. Той е диджей в читалището на село Секулово и основател на известния Enigma Rocк фестивал.

На място в селото са прокурор, трима разследващи полицаи, както и служители на ОД на МВР в Силистра. Изградени са контролно-пропускателни пунктове, на които се проверяват хора и автомобили и лица от активния криминален контингент.

По случая в Районната прокуратура в Силистра е образувано досъдебно производство за хулиганство и нанасяне на телесни повреди, разследването по което ще изяснява причините и обстоятелствата за възникване на инцидента. След провеждане на специализираната полицейска операция прокуратурата ще предостави информация за резултатите от нея.

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!