Кукленият театър във Видин открива сезона днес

На 13 юни, събота, от 11:00 ч. Държавният куклен театър във Видин ще представи пиесата „Вълкът и седемте козлета“.Кукленият театър ще изнася представления за деца всяка събота, съобщиха от културната иституция.

Артистите от видинския куклен театър, подобно на колегите си от цял свят, бяха принудени да прекратят дейността си за три месеца заради извънредната епидемиологична обстановка.

Екипът на ДКТ – Видин е подготвил една по-различна програма през този нетрадиционен летен театрален сезон. Всяка събота от 11:00 ч. малки и големи ще имат възможност отново да се пренесат във вълшебния свят на приказните кукли. Подобна ежеседмична програма не е имало през последните няколко години и съставът на Театъра се надява, че публиката ще бъде удовлетворена, а културният афиш на града – обогатен .

Първото представление, което малчуганите ще могат да видят на 13-ти е „Вълкът и седемте козлета“. Следват „Маша и мечокът“ на 20-ти и „Дядовата ръкавичка“ на 27-ми. Билетите могат да се закупят предварително на място във фоайето на театъра – ул. „Пазарска“ 4 с работно време от понеделник (08.06) до петък между 10:00 ч. и 13:00 ч.

От Театъра напомнят, че маските за възрастни са задължителни. Преди представленията на входа ще са осигурени дезинфектанти, а също и маски, в случай че някой е пропуснал да донесе своя. Местата ще са предварително разпределени, така че да се спазват изискванията за намален капацитет и безопасно разстояние.

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!