Засилени полицейски проверки

На 23 септември около 11.45 часа в гр. Видин полицейски служители засекли неправоспособен, 34-годишен водач от Ново село, който шофирал лек автомобил „БМВ“ – нерегистриран по надлежния ред. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

На 23 септември, около 13.30 часа, при извършена проверка в с. Арчар полицейски служители засекли 19-годишен местен жител, който шофирал лек автомобил „Опел Корса“ с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 23 септември, около 19.40 часа, при извършена полицейска проверка в гр. Брегово униформените засекли 51-годишен местен жител – неправоспособен водач, който управлявал лек автомобил „Пежо“ – нерегистриран по надлежния ред. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 23 септември при извършена проверка от полицейски и митнически служители в частен имот в гр. Брегово били установени общо 72 литра алкохол с различен алкохолен градус. За констатираното нарушение митническите инспектори съставили протокол и опис на иззетото количество, по случая в ОДМВР-Видин е заведена преписка.

За 24 часа от вчера до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 32 сигнала (три от тях за нарушаване на нощната тишина), проверили 146 лица и 114 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 26 акта и 21 фиша.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта, който не се издържа от групировки или финансови институции! Сайт за обикновените хора на 4 езика. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!