Шарен полицейски бюлетин

Стъклен буркан с 5,17 грама зелена суха листна маса и свежи зелени съцветия с тегло 62,28 грама са иззели служители на РУ-Видин, съобщиха от Пресцентъра на МВР в града. Реагиралата на канабис при полевия наркотест растителна маса била открита – при извършен оглед на 5 декември, в тревна площ на улица в с. Покрайна. Часове по-рано, в селото служителите на реда предприели проверка на лек автомобил „Пежо“, шофиран от 22-годишен местен жител. С него пътувал 24-годишен от Антимово. Водачът не спрял веднага, а в движение от колата било изхвърлено откритото в тревната площ наркотично вещество. Двамата мъже били задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство, работата на разследващите продължава.

27-годишен жител на с. Каленик, седнал зад волана на лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 5 декември, около 00.10 часа, на ул. “Широка“ в областния град служителите на реда спрели за проверка „Сеат“. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 2,25 промила. Мъжът дал и кръвна проба в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство.

На 5 декември, около 23.30 часа на ул.“Тополовец“ в областния град полицейски служители засекли неправоспособен 18-годишен местен жител, който управлявал мотопед без поставени регистрационни табели. По случая в РУ-Видин е образувано бързо производство.

На 4 декември, при извършена съвместна проверка в землището на с. Градец, полицейски и горски служители констатирали незаконна сеч. В момент на рязане на дърва установили 40-годишен мъж от гр. Кула. На мястото имало отсечени 25 дървета – около 7 кубика, благун. На мъжа бил съставен акт по Закона за горите. По случая в РУ-Видин е заведена преписка.

За времето от 5 часа на 6 декември до 5 часа тази сутрин полицейските служители са реагирали на 33 сигнала (четири от тях за нарушаване на нощната тишина), проверили 141 лица и 55 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 19 акта и 54 фиша (в това число електронни).

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
error: Content is protected !!