Полицейският бюлетин днес

На 22 юни, около 10.15 часа на ул. „Стара планина“ в гр. Дунавци полицейски служители спрели лек автомобил „Фиат Брава“, управляван от 40-годишна видинчанка. Последвалата проверка установила, че поставените на колата регистрационни табели са издадени за друго МПС. При тестване с техническо средство за наличие на наркотични вещества пробата на шофьорката реагирала положително на канабис. По случая е образувано досъдебно производство.

Служители на РУ-Кула са разкрили извършител на деяние по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс. Разследването започнало на 20 юни след постъпил сигнал в 9.30 часа на тел.112 за счупено стъкло от прозорец на предизборен клуб на политическа партия в гр. Кула. Авторът на деянието – непълнолетно местно момче, е установен в хода на проведените оперативно-издирвателни действия. Работата по образуваното по случая досъдебно производство продължава под надзора на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Видин.

3.570 кг нарязан тютюн, пакетиран в два плика, и 480 къса цигари без бандерол са иззели вчера служители на РУ-Видин при извършени проверки в областния град. На двама местни жители униформените съставили актове по Закона за акцизите и данъчните складове. По случаите са заведени две преписки.

За времето от 5 часа на 22 юни до 5 часа тази сутрин полицейските служители реагирали на 27 сигнала (един от тях за нарушаване на нощната тишина), проверили 135 лица и 65 моторни превозни средства. За констатираните нарушения съставили 22 акта и 11 фиша.

На 22 юни огнеборците реагирали на два сигнала от граждани за необходимост от оказване на техническа помощ. Към 11.40 часа екип на РСПБЗН-Кула извършил отводняване в частен имот в градчето. Около 19.40 часа видинските огнеборци обезопасили газова бутилка в апартамент в к-с „Крум Бъчваров“, няма пострадали хора и нанесени щети.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!