Пожари в изборния ден

69-годишен мъж, управлявал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 21 ноември, около 15 часа на ул. „Любен Каравелов“ в Белоградчик, полицейски служители спрели за проверка „Опел Корса“. При тестване с дрегер пробата на водача – местен жител, отчела наличие на алкохол 1,89 промила. Мъжът отказал кръвна проба за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

На 19 ноември, след получен сигнал в 19.54 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци в контейнер за смет на ул. „Бдин“. Пламъците унищожили съоръжението и панел на близката вендинг машина. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Към 20.30 часа отново постъпил сигнал за горящи три метални контейнера за смет на същата улица. Огнеборците потушили пламъците, няма нанесени материални щети.

На 19 ноември, след постъпил сигнал в 22.10 часа, екип на РСПБЗН-Белоградчик е гасил пожар в частен гараж в градчето. Огънят унищожил дърва за огрев и домашно имущество. При опит да потуши пламъците е пострадал собственикът. На мъжа, който бил с повърхностни изгаряния на ръцете, е оказана медицинска помощ от екип на ЦСМП. Причината за пожара е в процес на установяване. Спасени са близките четири сгради и дърва за огрев.

На 20 ноември огнеборците реагирали на два сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви и храсти в землището на с. Големаново и запалени отпадъци в ж.к. „Христо Ботев“ в областния град.

На 21 ноември, след получен сигнал в 17.24 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запалени отпадъци в два пластмасови контейнера за смет на ул. „Стефан Караджа“ в областния град. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили съоръженията, спасен бил паркиран в близост лек автомобил.

На 21 ноември в 22.24 часа постъпил сигнал за пожар в лек автомобил на ул. „Железничарска“ в областния град. Причината – техническа неизправност. Пламъците унищожили двигателния отсек. Един екип на РСПБЗН-Видин е потушили пожара.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!