Кражби, пияни, пожари

26-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. На 30 януари, около 1.30 часа, на ул. „Васил Левски“ в областния град служителите на реда спрели за проверка „Ситроен“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1,82 промила. Мъжът дал и кръвна проба за изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

32-годишен видинчанин, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. На 30 януари, около 1.40 часа, в района на варовия възел в областния град служителите на реда спрели за проверка „Ауди“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела наличие на алкохол 1,59 промила. Мъжът дал и кръвна проба за изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29 януари в 7.13 часа на тел.112 постъпил сигнал за кражба на дизелово гориво от товарен автомобил, паркиран на главен път Е-79, в близост до разклона за с. Плешивец. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Констатирано било повреждане на капачката на резервоара на влекач „Скания“ с румънска регистрация и източване на 300 литра дизелово гориво. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство, работата на разследващите продължава.

Служители на РУ-Белоградчик разследват кражба от частен имот в с. Черно поле. Във времето от средата на месец януари до 29 януари неизвестно лице взломило прозорец и проникнало в къща, собственост на столичанин. Обект на посегателството били вино, ракия два моторни триона, електрожен, ел. двигател и старо желязо. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29 януари в 11.15 часа жител на Бело поле сигнализирал на тел.112, че открил умъртвена домашната си котка. Стопанинът установил тялото на животното към 11 часа в заден двор на частен имот в селото. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Трупът на котката бил транспортиран за ветеринарна аутопсия. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство по чл.325б, ал.1 от Наказателния кодекс.

На 28 януари огнеборците реагирали на три сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви и храсти в землището на Буковец и два запалени комина – в Старопатица и Капитановци. На 29 януари огнеборците реагирали на три сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви и храсти в Балей и в землището на Бела Рада, и запалени отпадъци в метален контейнер за смет на ул. „П. Яворов“ в областния град. На 30 януари към 16.14 часа късо съединение е предизвикало запалване на ел. ключ на бойлер в социален дом в гр. Кула. На сигнала реагирал екип на местната пожарна. Унищожен бил само ключа на бойлера. Няма пострадали, не се e наложила евакуация на домуващи.

Същия ден огнеборците реагирали и на 6 сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени отпадъци в метален контейнер за смет на ул. „Димитър Цухлев“ в областния град, запалени сухи треви в Брегово и Карбинци, и в землищата на Антимово, Арчар, Бела Рада и Тияновци.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!