Кражба, пияни зад волана, куче в шахта и пожари

33-годишен от с. Арчар, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест. На 10 юни, около 15 часа в с. Кладоруб, униформени спрели за проверка „Фолксваген Голф“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 2.06 промила. Мъжът отказал кръвна проба. По случая в РУ-Белоградчик е образувано бързо производство, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин.

33-годишен от с. Бела Рада, шофирал лек автомобил след употреба на алкохол, е бил задържан в полицейския арест. На 12 юни около 00.15 часа на бул. „Панония“ в областния град пътни полицаи спрели за проверка „Сеат Ибиза“ с видинска регистрация. При тестване с дрегер пробата на водача отчела 2.31 промила. Мъжът отказал кръвна проба за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

На 10 юни в 20.20 часа на тел.112 е постъпил сигнал за извършена кражба на парична сума от апартамент в ж.к. „Баба Тонка“ в областния град. При огледа не местопроизшествието разследващите констатирали взломяване на входната врата на жилището. По данни на собственика посегателството било осъществено същия ден, във времето от 7.00 до 20.10 часа. Разследването по случая продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

На 10 юни екипите реагирали на два сигнала – около 14.30 часа огнеборците гасили запалени отпадъци в землището на с. Иново, а към 23.30 часа отстранили дърво паднало на ул. „Цар Александър II“ в областния град.

На 11 юни огнеборците реагирали на седем сигнала за необходимост от оказване на техническа помощ. Екипите отводнили мазета на четири частни адреса в с. Чупрене, отстранили две дървета – паднали върху електрически проводници в Чупрене и на пътното платно при изхода на с. Водна, и извадили котка, заклещена в процеп между два гаража на ул. „Цар Асен I“ в областния град.

На 12 юни огнеборците са се отзовали на два сигнала за необходимост от оказване на техническа помощ в областния град. Към 16.20 часа извадили куче, паднало в шахта на бул. „Панония“. След сигнал, постъпил в 21.11 часа, отстранили дърво, паднало върху лек автомобил „Опел Корса“ в ж.к. „Съединение“.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута . Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта за обикновените хора. Дарението може да се направи независимо в каквато и да е валута. Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

error: Content is protected !!