Кокаин и пожари

Около 13 часа в областния град униформени спрели за проверка „Алфа Ромео“, шофирана от 37-годишен жител на с. Гъмзово. При тестване с техническо средство пробата му реагирала положително на кокаин, съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Той отказал да даде проби за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано бързо производство.

Към 23 часа, отново в областния град, служителите на реда спрели за проверка „БМВ“, шофирано от 36-годишен видинчанин. При тестване с техническо средство пробата му реагирала положително на кокаин. Мъжът е дал кръвна проба за медицинско изследване в ЦСМП. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 декември при извършена проверка в с. Ивановци полицейски служители иззели от местна жителка три пакета с общо 460 грама нарязан тютюн без бандерол. На жената съставили акт по Закона за акцизите и данъчните складове. По случая в РУ-Видин е заведена преписка.

Същия ден, в Белоградчик униформени спрели за проверка „Форд Транзит“ с видинска регистрация, управляван от 48-годишен жител на градчето. В превозното средство установили немаркирани дърва, без превозен билет. Пристигналите на място горски служители съставили акт на мъжа. По случая в районното управление е заведена преписка.

На 16 декември огнеборците гасили запалено ел. табло на уличен стълб в гр. Брегово. Причината – късо съединение. Огънят унищожил таблото. Същия ден, след постъпил сигнал в 19.18 часа, екип на РСПБЗН-Видин е гасил запален контейнер за смет в к-с „Химик“. Причината – небрежност при боравене с открит огън. Пламъците унищожили контейнера, спасени били паркираните в близост два леки автомобила.

На 18 декември, след постъпил сигнал в 7.04 часа, екип на РСПБЗН-Белоградчик е потушил пожар в стая на къща в с. Боровица. Пламъците унищожили домашно имущество, бяла, черна и компютърна техника. Жилищната сграда била спасена. Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието. Според първоначалните данни вероятната причина за пожара е проявена небрежност при боравене с открит огън. По случая в РУ-Белоградчик е образувано досъдебно производство.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!