Отново кражба на гориво в Медовница

Криминалисти от РУ-Белоградчик разследват кражби на дизелово гориво от резервоарите на три товарни автомобила, паркирани в центъра на с. Медовница. Посегателствата били извършени в нощта на 14 срещу 15 февруари. От резервоара на полски „МАН“ неизвестни към момента лица източили 300 литра гориво, а от резервоарите на влекач „Даф“ с бургаска регистрация и влекач „Волво“ със софийска регистрация – съответно 500 и 250 литра. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Работата по случаите продължава в рамките на образуваното досъдебно производство по описа на районното управление.

Как не се научиха шофьорите да не спират в това крадливо село???

На 15 февруари при извършена проверка на частен адрес в гр. Брегово полицаите установили 4 кубика немаркирани дърва (дъб и топола) , съобщиха от Пресцентъра на МВР във Видин. Горски служител съставил акт на стопанката. Към 15.20 часа в с. Новоселци униформените засекли видинчанин, който превозвал с конска каруца 2 кубика акация без контролна горска марка. На мъжа съставили акт по Закона за горите. По случаите в РУ-Видин са заведени две преписки по чл.235 от Наказателния кодекс.

По същото време служители на РУ-Белоградчик в близост до градчето спрели за проверка лека кола с монтанска регистрация, шофирана от местен жител. В превозното средство установили дърва (зимен дъб) без контролна горска марка. На мъжа съставили акт. Дървата били иззети, в районното управление е заведена преписка по чл.235 от Наказателния кодекс.

На 15 февруари, след постъпил сигнал в 21.56 часа, три екипа на РСПБЗН-Видин гасили пожар в частен имот на ул. „Стара планина“ в кв. „Нов път“. Пламъците обхванали къщата и залепена за нея стопанска постройка и унищожили 60 кв.м покривна конструкция, домашно имущество, мебели, бяла, черна и компютърна техника, както и 150 бали слама. Причината – неправилно ползване на отоплителен уред (разпалване на печка на твърдо гориво с бензин). Спасени били две сгради.

През вчерашния ден огнеборците реагирали и на два сигнала за пожари без материални щети. Екипите гасили запалени сухи треви в землището на гр. Брегово и запалени отпадъци в метален контейнер в ж.к. „Георги Бенковски“ в областния град.

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!