Кандидат-депутатската листа на коалиция ГЕРБ-СДС от Видин

1. Росица Кирова – водач, гражданска квота. Избрана за народен представител в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото НС. Заместник-председател на парламента в 46-ото и 47-ото НС. Мениджър. Има магистърска степен по филология от Великотърновския университет. Специализант на Технически университет по „Маркетинг и бизнес“, специалност „Мениджмънт. Майка на две деца.

2.Александър Матеев – областен координатор на ГЕРБ-Видин. Избран за народен представител в 45-ото НС. Художник-дизайнер. Член е на ГЕРБ от 2007 г. Бивш директор на Областна дирекция „Земеделие и гори”-Видин. Матеев има частен бизнес свързан със строителството и с вътрешен дизайн. Семеен, има син.

3.Полина Кирилова – представител на коалиционния партньор СДС, гражданска квота. Юрист. Завършила ЮЗУ „Неофит Рилски” – Благоевград, Юридически факултет. От 2017 г. до днес е Главен експертен сътрудник в Комисията по правни въпроси и в Комисията по конституционни и правни въпроси в НС. Омъжена. Има дъщеря, която също е юрист.

4.Тихомир Станчев, представител на младежката структура на ГЕРБ-Видин. На 35 г. Общински съветник от групата на ГЕРБ и общински ръководител на ГЕРБ-Видин. Мениджър-предприемач. Магистър, специалност „Държавност, духовност и лидерство в националната сигурност“ от УниБИТ-София. Бакалавър по специалността „Национална сигурност и културно- историческо наследство”. Има собствен бизнес. Семеен с едно дете.

5.Стефан Ванчев на 30 г., представител на младежи ГЕРБ-Видин. Магистър, „Информатика и информационни технологии в образованието” в РУ „Ангел Кънчев”. Бакалавър по стопанско управление във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите в Пловдив. В момента работи като местен сътрудник на член на Европейския парламент. Неженен.

6.Александра Рачева – член на ГЕРБ. На 37 г. Юрист. Завършила в Софийския университет. В момента учи магистратура „Урбанизъм“ във Висше училище „Л.Каравелов“ в София. Главен юрист в община Видин. Семейна с две деца.

7.Д-р Ангел Гошов – гражданска квота. На 37 г. Той е завършил Медицинския университет в Плевен. Специализирал в София – неврология. Началник на отделение „Неврология“ МБАЛ „Света Петка“ – Видин.

8.Мария Тодорова – представител на Жени ГЕРБ. На 38 г. Икономист. Магистър в специалност „Икономика и мениджмънт на туризма“ в Стопанска академия- Свищов, магистър „Управление на човешките ресурси“ във ВТУ. Заместник-кмет на община Чупрене. Семейна с едно дете.

Снимка: Людмила Станкова

Присъединете се към Фейсбук група Danube Bridges

Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 5 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 20 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




Описание Сума
Моля, подкрепете сайта! Благодаря Ви! 50 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки




error: Content is protected !!